lauantai 1. helmikuuta 2020

Amon Amarth Berserker Helsinki 2019

Satunnainen ohikulkija katsasti taas kertaalleen ruotsalaisherkut Amon Amarth:n ja Arch Enemy:n livenä Helsingin jäähallilla 2019 lopulla. Molemmat näistä nähty moneen kertaan, mutta aina yhtä mielenkiintoista se on.

Amon Amarth:lla, huikea setti biisejä Berserker albumilta. Puolessa välissä alkoi tulla enemmän vanhempaa tuotantoakin. https://www.youtube.com/watch?v=fQRpOl9ytD4
Arch Enemy puolestaan heitti oman settinsä toisena. Materiaali tuttua laatua. https://www.youtube.com/watch?v=Q345GWFHI3A
Keikan aloitti Hypocrisy.

Amon Amarth:n keikka lähti liikkeelle "Raven's Flight" biisillä kohti seuraavaa "Death In Fire".
Jomsviking albummilta "First Kill" laittoi veret kiertämään permantokansalla ja perus "Cirle":äkin mentiin biisin tahdissa. Setti jatkui "Fafner's Gold" ja "Crack the Sky":n tykityksellä. Samalla nähtiin myös miekkataistelua lavalla. Lisäksi huikeita lavakulisseja. Ja tulihan sieltä se kaikkien odottama "Guardians Of Asgaard":kin.

Uskomattomia efektejä Amon Amarth heittää, tulisoihtuja ja savupatsaita ilmaan, joiden lämpö tuntuu kymmenien metrienkin päässä mukavasti. Rumpuständi nousi useamman metrin korkeuteen yhden biisin aikana. Lisäksi keikan aikana satoi muovisia kultalastuja tuhansittain yleisön päälle. Suomalainen Sisu on tunnettu maailmalla, kuten keikan lopuppupuolella nähdään. Kulttuuria se on tämäkin teatteri.

So suosittelee nautiskelemaan videot 5/5...


1 kommentti:

  1. Videoilla näkyy ja kuuluu räväkkää örinää, räminää, kilinää ja kolinaa fantastisesti tehostetuissa kulisseissa! Ihan ok, jos niistä nauttii!

    VastaaPoista