keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Bye bye baby, baby goodbye...

lähdet pois vaikka yksin jään. Bye bye baby, baby goodbye, itke en, kun loppuu tää... 🎹🎷🎼

Juupati juu, se on sitten yhden aikakauden loppu, vaikka osuukin tämän kesän alkuun. Joskus uuden alku voi olla vanhan loppu tai joskus jopa lopun alku. Taas toisaalta voi ajatella oliko alun alkaenkaan alussa vai lopussa tai vasta alun lopussa, menossa kohti lopun alkua.

Noni, leikki sikseen, sanahelinää maailmaan mahtuu. Tosiasia on kuitenkin nyt se, että Satunnaisen ohikulkijan veneen trailerin aisa on painunut toisen miehen vetokoukkua vasten. Kuin naisen pää miehen olkapäähän nojaten.

Monta yhteistä meritaivalta meillä takana. Useimmiten aurinkoa, toisinaan tyrskyjä, merimaileja ja myrskyjä. Kotka, Porvoo-Turku ja Rymättylä-Maarianhamina taitavat merkittävimmät reissut olla. Toki sitten monia lyhempiä pyrähdyksiä saaristossa totta kai ja kalareissut lähinurkissa päälle. Monena keväänä talvihorroksestakin toisiamme herättelimme.


Mutta joo, kuten sanottua, paljon tarjoili hän So:lle, blogin kautta myös maailmalle. Nyt maailma kutsuu molempia eri teille, uusille merimerkkien väylille, aaltojen merille ja suolattomille järville.

Hyviä ajomaileja ja antoisia reittejä tulevaisuuteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti